Tøytørking

Som ett ledd i det å bli «selvstendig» fikk jeg nylig en av disse nymotens innretningene for å vaske tøy, populært kalt vaskemaskin. Ikke noe problem, jeg vasker tøy som en helt, men mangler snor eller tørkestativ til å henge tøyet på. Til nå har jeg stort sett hengt det over stoler og dører, men nå var det så fint vær at jeg tenkte jeg skulle henge det opp ute.
Det viste seg jo at et par Xbox-kontrollere gjorde seg utmerket som tørkesnorer!

Reklame

2 kommentarer om “Tøytørking

  1. Av og til er jeg litt glad for at du ikke bor med meg 🙂 Hihi… jeg hadde klikka på tørkinga di 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s