Birger avslører: Høstens 3 store høstmoter

Denne høsten skal det være mørkt, grått og trist. Sorte, brune og grå farger dominerer for mannen, mens kvinnen gjerne kan spe på med litt lilla og hvitt for å freshe det hele opp. Her presenterer jeg høstens tre store høstmoter (hovedsaklig for mannen, men her er det selvfølgelig muligheter for kvinnen også å plukke opp ett og annet). Disse tipsene er selvfølgelig godkjent av trendekspert Per Sundnes.

1. Stort svart skjerf

Dette er et must nå når det begynner å blåse og bli surt ute. Du kan her selvsagt også variere litt med mønstre, men pass på at det ikke blir for «happy.»
Grå streker går fint, grå ruter går dårlig.

2. Hatt

Skal du se litt ordentlig ut og skille deg ut i høst/vinter, er det hatt som er tingen. Det er egentlig ikke så veldig viktig hva slags, så lenge du selv føler deg vel og komfortabel med den. Men for all del, styr unna flate paddehatter, luer som leker hatter, eller for den saks skyld hodeplagg som ikke kan bestemme seg for om det vil være hatt eller lue.

Caps er bannlyst! Det samme gjelder trendy hatter med det kjente mønsteret (som jeg ikke husker navnet på) som var inn for 10 år siden!

3. Stokk/paraply

Hvis du trodde stokk bare var for gamle menn tok du grundig feil! Stokk er på full fart inn til å bli en av høstens viktigste moteassesoarer! Her gjelder det å være kreativ ettersom det foreløpig ikke er mange butikker som har tatt inn det store utvalget. Spør bestefar, eller lag deg en selv! Det er ikke så vanskelig som man skulle tro. Lån en kniv og gå ut i skogen! For å være ekstra original kan du male den i farger som du liker.

Har du ikke stokk, eller syns det er litt for freidig å gå med en, kan også en lang paraply gjøre samme nytten!

Reklame

4 kommentarer om “Birger avslører: Høstens 3 store høstmoter

  1. Foreslår at du kaster deg på hattemoten 🙂 Skjerf og stokk er derimot ingenting for deg for det bare mister du 😉 Hva med høstens moter for jenter? Hva skal vi kle oss i tenkte du?

  2. Det hadde jeg ikke tenkt på :O Ansette therese som motekonsulent du birger :)Det er jo genialt! Litt kaldt bare..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s