Fase en av høyhastighetsutredningen avsluttet

I dag kan Jernbaneverket melde at fase en av totalt tre faser av høyhastighetsutredningen er avsluttet. Dette er en utvidet versjon av utredningen som først ble presentert i november i fjor, hvor det ble konkludert med å videre utrede Oslo – Trondheim via Østerdalen og Oslo – Halden (Gøteborg).

TGV
Det franske høyhastighetstoget TGV Duplex ankommer Lyon Part-Dieu

Jernbaneverkets pressemelding

Reklame

2 kommentarer om “Fase en av høyhastighetsutredningen avsluttet

  1. kan de ikkei det minste bygge ut jernbanen i norge, slik at vi stakkars nordbvestlendingene også kan ta toget sånn innimellom? hjelper ikke med høye hastigheter når nærmeste togstasjon er et par timers kjøretur unna! Og ikke minst en fergetur unna… klar over hvor kjedelig det er å ta ferge? hot er det veffal ikke..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s