Bra sørvis, Acer!

Som dere observante lesere sikkert har fått med dere så ble min bærbare datamaskin syk i forrige uke. Frykten for å bli solbrent var stor. Spenningen var til å ta og føle på. Jeg kontaktet Acer support onsdag morgen i forrige uke. Jeg skrev først en detaljert beskrivelse på supportsiden dems og ringte de et par timer etter. Det var lang telefonkø og linja ble brutt når jeg snakket med den første kundebehandleren, som raskt konstaterte det samme som meg; død harddisk. Han fikk imidlertid sendt meg referansenummer og adresse. Så pakket jeg laptopen i en HP-kasse, durte ned på posten og sendte den avgårde. Siden jeg var på posten relativt tidlig regnte jeg med at pakken kom fram dagen etterpå, men til min store overraskelse kunne damen på posten opplyse meg om at «Nei, pakker tar TRE dager»! WTF? Tre dager for å sende en jævla pakke til Oslo? I 2007?? Skjerpings posten, det der er rett og slett for dårlig! Tre dager i posten hver vei, pluss inntil en uke på reperasjon skulle tilsi at jeg kanskje ble uten bærbar i inntil to uker! Heldigvis tok det ikke så lang tid. Jeg ringte Acer på torsdag denne uken, bare for å sjekke statusen på reperasjonen, og de kunne opplyse om at PC’en var sendt allerede på onsdag, og bare et par timer senere fikk jeg telefon fra T. om at det var kommet en pakke på døren! På døren altså, snakk om luksus! 🙂 I pakken var PC’en min, og en lapp: «Defekt sektor på harddisk. Byttet harddisk. Under testing gikk skjermen i hvitt. Byttet LCD-panel.» Jeg slapp å fylle ut noe «kjøpslov-skjema» som de snakket om på telefon, og det hele ble på Acers regning, som forventet, men man vet jo aldri. Både ny og raskere harddisk, og ny skjerm altså! Det var nesten som å få ny laptop!

And there were much rejoicing! Harddisker går i stykker, og Acer håndterte denne saken meget tilfredsstillende. Så derfor vil jeg bare avslutte denne posten med å gi en stor koz til alle dere på Acer support- og reperasjonsavdelingen! Jeg er tilbake til mitt gode gamle bærbare liv, og for å feire hadde jeg laptopen på skulderen under hele turen på byen i går! 😉

PS: Det er ikke åpent nett på Galleri eller Happytime pizza.

Reklame

3 kommentarer om “Bra sørvis, Acer!

  1. Jeg sier bare, håper ingen av mine venner/venninner møtte deg på byen med laptopen i går!! 😉 Ellers er det digg og få ha min egen bærbare i fred og igjen har sinnsstemningen lagt seg i hjemmet! Det med at du fryktet for og bli solbrent, du lå MAX 30 min i sola den ene dagen og var knallrød på kvelden, du har i utgangspunktet i motsetning til meg ganske mørk hud, og burde tålt dette, så, tydelig at du ikke ser sola FOR mye 😉 og bedre blir det vel ikke nå.. men så lenge du er glad, Birger, er jeg glad vettuu 😛

  2. Hadde akkurat samme erfaringer selv med acer’s ypperlige service.. Jeg fikk beskjed om at jeg kunne forvente at det tok tre uker (!) før jeg fikk laptopen tilbake når harddisken dævva, men så dukket den plutselig opp igjen på døra mi fem dager senere i perfekt tilstand 😀 Skikkelig greit det derre der!! De har relansert service! Lurer på hvordan SAS skal greie det samme..

  3. Haha! jeg var der! 🙂 Og kan skrive under på at hele happytime fikk høre en skrikende Birger si eeeee det no nett her elllååår???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s