Kjendis-støle på kjendisfest

Jeg måtte humre litt når jeg plutselig kom over denne artikkelen om Svein Støle (kjent i Grimstad som Støle-svein og nå kjent som «bilberger-svein» eller «kjendis-svein») i forrige uke. Helt genialt at han takket ja til invitasjonen og dro, og kanskje ikke så rent lite typisk Grimstad… Jeg vet ikke!

Like etter den litt spesielle hendelsen ble kjent fikk han invitasjon til ny kjendisfest (denne gangen faktisk ment for han) til Oslos kanskje mest blodtrendy utested, Cosmo. Som seg hør og bør tok han med seg kusina si, Jorunn Støle, og venninna, Therese Rasmussen. Da redaksjonen i Birgers Blogg pratet med Rasmussen om festen var hun imidlertid ganske hemmelighetsfull, men bildene Agderposten publiserte gir en viss pekepinn.

Selv var hun mest opptatt av om damene på do hadde skutt kaninen de hadde på seg osv. «De var så duste», uttalte hun i en kort kommentar til denne bloggen.

Reklame

4 kommentarer om “Kjendis-støle på kjendisfest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s