Prøvekjøring av Think City

Det er jo i skuddet å være miljøvennlig for tiden, og norske (eller amerikanske om du vil være litt kjip) Think har nylig lansert sin nye el-bil, Think City. En kompis av meg ville gjerne prøvekjøre denne bilen, men siden han ikke hadde lappen selv måtte han jo få noen til å kjøre den. Siden jeg også gjerne kunne tenke meg å prøve bilen så stilte jeg selvsagt opp! Leif booket prøvetur hos en forhandler på skøyen siden «kompisen var så opptatt med jobb og slikt at han ikke hadde tid til å bestille selv,» og så bar det av sted.

Posering


Vi rånet først en liten tur fra Skøyen og ut til Fornebu, midt i rush-tida. Det var ganske vakkert å cruise forbi den lange køen i kollektivfeltet! Bilen var morsom og enkel å kjøre, og den føltes mer eller mindre akkurat som en «vanlig» bil med automatgir. I motsetning til en «vanlig» bil var den dog praktisk talt lydløs. Da man vrir om tenninga skjer det tilsynelatende ingenting, jeg hørte ihvertfall ikke noe; så bare at det ble lys i dashboardet og så sa selgeren «ja, da går motoren, ha en god tur!» Etter hvert som man aksellerte minnet lyden i bilen, i følge Leif, litt om innsiden fra et jetfly. Jeg syns lyden minnet mer om når en støvsuger blir tett. Bilen skal i følge spesifikasjonene gå fra 0-80 km/t på ca. 16 sekund (maks hastighet på 100 km/t), noe som ikke er spesielt imponerende på papiret, men det føltes som det gikk radig unna når man aksellerte forbi nærmest stillestående kø på E18.

Fylle bensin

Jeg anbefaler alle å ta seg en prøvetur med plastboksen, og hvis du bor i byen og er avhengig av bil så bør du absolutt vurdere å bytte ut den utdaterte forbrenningsmotoren med en hot og trendy Think City! Jeg klarer meg dog fint uten bil i byen, så jeg kommer nok ikke til å kjøpe meg bil med det første, verken elektrisk eller bensindrevet, selv om det alltids hadde vært artig med en…

Posering
Reklame

7 kommentarer om “Prøvekjøring av Think City

  1. litt mer fokus på bil og litt mindre på leif g birger kanskje? ser jo nesten ikke hva slags bil det er snakk om jo! dere skygger utsikten! Du vet du kan parkere gratis på alle kommunale parkeringsplasser? Og er liten nok til at selv jeg an rygge den uten å kræsje ting (mest sannsynlig)? dessuten fyller man tanken for en femmer 🙂 Det sa de på luksusfellen 😀 digger think city.. *ønske seg til jul* (ps: ønsker meg fremdeles slike hansker til tastaturet også altså..)

  2. Det er jo Leif og Birger som er det viktigste her! Bilen kan du jo se masse kjedelige bilder av på think.no.

    Vet om gratis parkering ja, men dessverre er det jo altfor mye Europark her i byen..
    Tror selv du kunne rygget den uten å kræsje ja, og skulle du kræsje så er det jo bare plastikk! 🙂

  3. Skeptisk til biler som ikke veier mer enn et fingerbøll. Jeg sliter litt med min lettvekter av en Toyota nå i disse glatte tider. Den er ikke tung nok til å gi piggdekkene en sjans. Glad jeg ikke har piggfrie.
    Men dette er vel bilen for kjøring i Storbyer med stor S, ikke kristiansand med liten K. Artig, likevel. Venter på videoomtale nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s