Sykkeltur 2019 – Live dag 1!

22:42: Fantastisk deilig med varm dusj! Hadde faktisk klart å bli litt kald. Telt er satt opp og jeg er helt kake.. Ble tom tilbudt fersk makrell(!!) av en her, men jeg orker bare ikke sette igang med stormkjøkken nå. Får nøye med med 🍻 og 🥜!

Dagens kveldsmat!

EOT

21:36: Fytti.. Campingplass lokalisert. men det var litt i lengste laget!! Semsbyen var ikke verdens navle når det gjaldt campingplasser ihvertfall. Hadde valget mellom 16 km tilbake og ut på Nøtterøy, eller 26 km til Granholmen ved Sandefjord. Det ble det siste, naturligvis..

19:46: Semsbyen. Verdens navle. Eller ihvertfall åpen butikk, og jeg er her før ølsalget stenger!

19:25: Åpenbart kjørt feil!! Få sykkelskilt, og mange av de som er peker sånn halveis mellom to veier. Eller rett ned.

18:26: Oppdaget at dekket på sykkelvogna så rimelig slitent ut da jeg skulle rulle av ferga!

Heldigvis hadde Intersport i Horten passende dekk så nå har jeg skaffet meg to nye dekk som er med videre i tilfelle rottefelle!

17:35: Dagens høydepunkt! 😎

17:19: Gratis for passasjer med sykkel på Bastøferga gitt! 👍😀

17:13: Det lukter ikke slik, men jeg er jaggu i Moss ifølge skilt og kart! 😎 Deilig å sykle, men motvinden kunne godt roet seg litt!! 19.9 km/t snittfart fra Oslo.

16:07: Trodde et øyeblikk jeg hadde mistet helt retningssansen, men så dukket plutselig Hølen opp! Litt motvind på siste halvdel av denne etappen, så snitthastigheten krympet litt, men er fortsatt ved godt mot! Nå har klagingen fra venstre kneet fordelt seg på begge knæra så det er nok bare normal slitasje. 🙂

14:12: Første stopp – Hjulet kiosk!

Da har jeg unnagjort de første snaut 20 km av ca. 300. Fortsatt ved godt mot, men har merket litt klaging fra venstre kne. Fint sykkelvær, men betydelig tyngre å sykle med vogn og full oppakning!

13:02: Etter oppladning med kantinas kyllinglasagne er jeg endelig klar for avreise fra Langkaia, Oslo! Litt bekymret for rompa, men ellers ved godt mot!

Reklame