Sykkeltur 2019 – Live dag 2

22:15:Ørvik camping. Mission accomplished. Sliten og kald. Skulle ikke bli så sent som igår liksom. Jaja. 😂 Tid for dusj.

21:10: Tenkte jeg hadde tid til en kaffe på restauranten ved kaia tilogmed, men de stengte 18! Rakk matbutikken som stengte 21 på håret. Syns så synd på meg at jeg måtte ha en stooor sjokolade!

20:47: Kragerø. Madeit. Omg. Fyf!! Lå an til å re fremme 21:20 og båten skulle gå 21:30. Gjaldt bare å sykle på, ingen tid til å stoppe å ta på raske briller engang!! 😎

18:48: I Skauen.

18:18: Fruen engasjerte seg og fikk tak i en som kunne hjelpe så nå har jeg fått ny kjedelås så da gjør vi et nytt forsøk!

17:15: Vel. Fant ut jeg hadde kjørt for langt. Ble slengt ukvemsord til da jeg prøvde og komme igang opp bakken og kjedet røyk. Med mindre det er et åpent sykkelverksted her så er det mission abort nå.

17:04: Kan glemme å rekke den båten. Like greit for jeg fant også ut at 1930 avgang var kun på hverdager. I det minste har regnet gitt seg nå!!

16:06: Det regner fortsatt, men skal kaste meg ut i det og forsøke å rekke fergen Kragerø – Stabbestad kl. 1930, og så videre derfra til Ørnvik camping.

15:48: Nå har jeg det som plomma i egget..!! 😒

15:43: Lite oppløftende værmelding..

15:09: Da ble det ny jakke, sko og sokker så da er jeg i det minste klar for å sykle videre, men det høljer fortsatt ned så jeg drøyer det litt.

14:08: Nådde Brevik 13:30, men var for kald og frysen til at jeg klarte å skrive på telefonen. Nå har jeg fått mat og litt varme i kroppen, men alt er kliss klass. Jeg hadde jo ikke tenkt at det skulle regne så mye, og har bare sykkel-jakke + en tynn skalljakke som ikke holdt unna vann særlig godt. Vurderer litt hva jeg skal gjøre nå, men det frister ikke mye med 4-5 mil til på sykkel i dette været…

12:14: Akkurat da jeg sa det var mye opp og ned kom selvsagt den verste oppoverbakken så langt på denne turen!! Hadde gått fortere å krabbe opp her! Og nå MER REGN!!

11:57: Mye opp og ned idag. Og regn!! 💩😢 Langangen. Neste: varm kafé

10:18: Da har lappet slange og pimpa opp sykkelvogna med to nye BMX-dekk! 😎 Håper dette holder. Så glad dette ikke skjedde i går kveld!!

09:32: Da var det ikke mer gummi på sykkelvogndekket gitt! Auch.

08:48: Har tenkt at det ikke skal bli like sent i dag, men like langt, så for å unngå å gå på en smell ved å lete etter camping når jeg trenger det så har jeg nå allerede sett meg ut et par alternativer. Litt kjølig idag, men har heldigvis med hansker og buff! Here we go!

07:14: Stått opp, men ikke våken. Kjenner hofter og lår er sånn passe mørbankede. Nå må jeg prøve å få ladet mobil og få noe mat.

Reklame