Mitt kjære tørkestativ

Mitt kjære tørkestativ tok kvelden. Mange av dere husker sikkert den berømte posten min om min tøytørkingsmetode hvor jeg satt opp et par stoler utenfor leiligheten og brukt xbox-kontrollere til å lage tørkesnorer mellom disse. Denne løsningen ble rimelig raskt byttet ut da gamlingene kom med en slik en fantastisk oppfinnelse kalt «tørkestativ».

Jeg kan som kjent lite om tøyvask og tøytørking, og i en prosess der jeg er i ferd med å bli selvstendig lærer jeg stadig. Denne innretningen syntes for meg å være rimelig enkel og selvforklarende uansett. Jeg dro den bare fra hverandre og hang klær over snorene, og jeg kunne ha den både ute og inne! Helt genialt…en stund, helt til dette skjedde:

Akkurat HVA som var skjedd er jeg ikke helt sikker på, men det viste seg ved nærmere ettersyn at to av «beina» hadde fått et akutt anfall av leddgikt og gått ned for telling. Som den observante leser kanskje vil legge merke til løste jeg dette problemet ganske elegant ved å rett og slett legge en stol under! Vips så har jeg tørkestativ som kan gjøre nyttes sin i enda mange uker…kanskje.

Reklame

En kommentar om “Mitt kjære tørkestativ

  1. oki nå snakker jeg på vegne av alle… vi er lei av å se på tørkestativet! det må da være andre mer hotte og trendy ting på gang i verden?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s