Ny logo!

Siden rosa er voldsomt i vinden for tiden, med ny rosa Zune og den ubeskrivelig lekre logoen til OL i 2012, så har jeg bestemt meg for at denne bloggen også trenger en oppdatering. Den nye logoen jeg har laget har jeg laget i hippie-programmet Gimp, og den ble til etter mye blod, svette og tårer og mange hundre sekunders jobb. Den nye logoen symboliserer lek, trender, menneskets indre sjeleliv, samhold, sportsånd og en katt.

Herved avdukes Birgers Bloggs nye logo, jeg håper den blir en kilde til mye glede og inspirasjon i årene framover:

gimp_bb_logo.png

Birgers Blogg – med fokus på alt som er hot & trendy.

Reklame

7 kommentarer om “Ny logo!

  1. Ja… Finner vel denne posten noe vanskelig å kommentere, men siden jeg er så himla aktiv i å vise min interesse for bloggen din, så får jeg vel legge inn noen ord.. Jeg er jo kjent for å like at ting er rosa… (Min samboer fikk nesten ikke lov til å kjøpe rød bil fordi det kræsjer med den rosa bilstolen til bebisen)… Og hadde du spurt meg om hvordan logoen din skulle være, hadde nok det kontante svaret nettopp vært ROSA! Men om det ble veldig fint når jeg fikk viljen min nå…? Hmmm.. Som sagt.. vanskelig å kommentere denne posten..

  2. neida, bare tulla 😛 Men som Anja skrev er det ikke lett og kommentere denne type blogg.. jeg selv elsker jo også rosa da (fikk ny rosa mobil idag forresten), logoen var fin den. Over og ut 😉

  3. Hei, Birger.

    Jeg synes tanken din er veldig veldig god med at rosa er litt in og alt det der, men er det ikke slik at farger skifter like ofte som mote? Ifjor var striper in og i år er lilla kult, hvis du skjønner hvor jeg vil? Å basere en logo på tidsriktige farger i nuet vil nesten si at logoen din ikke er tidsriktig så fort en annen farge tar over…og hvor tar du veien da?

    Samtidig så vet jeg ikke helt hvem du ser for deg som målgruppe? Jenter og homoseksuelle? Jeg mener overhodet ikke å være dum,og slenge frekke kommentarer,men jeg er ganske engasjert i logo og kommunikasjon og synes det er interessant med ideer jeg aldri selv kunne ha kommet opp med 🙂

    For jeg kan ikke se for meg arketypiske gutter/menn blir fascinert og hengende på bloggen din når de ser en såpass feminin logo. Det blir som når en arketypisk gutt/mann ser en annen mann med rosa skjorte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s