Salmon dance

Lenge siden «ukens søndags-youtube», men takket være mitt akutte blogge-syndrom så er spalten plutselig tilbake (og den forsvinner sikkert like plutselig igjen).

Hvordan jeg klarte å misse denne godbiten da den herjet i fjor høst er utenfor min fatteevne, men kanskje det er noen andre som også har misset den, og om ikke så er dere sikkert overlykkelige over gjensynet med Chemical Brothers «Salmon Dance»! 😉

Reklame

5 kommentarer om “Salmon dance

  1. fikk ikke lyd på denne heller jeg… hmph.. begynner å tro at det kan være noe med maskina… men funker jo på facebook da :O Isj… Menmen… jeg synger jo fremdeles på den sangen med det russiske boybandet jeg da så 🙂

  2. Oki det var visst maskina mi… Men den var jo litt boring da lell… nå må jeg sjekke ut bill på gituar hero også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s