Kommentar til en kommentar

Snoket litt igjennom kommentarer til moderasjoner og blant spamen som ikke akismet allerede hadde tatt kom jeg over denne godbiten som en kommentar til min legendariske post om mitt «Hellige våpen«:

Hi!

I want to extend my SQL knowledge.
I red that many SQL books and want to
get more about SQL for my work as db2 database manager.

What can you recommend?

Thanks,
Werutz

Wtf? Det er jo ingen linker i posten så jeg antar det ikke er spam, men hvorfor i all verden fyren spør meg om en anbefaling av en SQL-bok i en post om en pastasleiv har jeg litt problemer med å forstå. For all del, det er jo hyggelig at han spør (på sin egen variant av engelsk), men jeg syns det er litt merkelig. Har han postet til feil adresse? Eller er han bare full? Hmm.

Reklame

2 kommentarer om “Kommentar til en kommentar

  1. syns han her virker søt jeg. Ting kan bli sjarmerende misplassert. Som kameraten til tarald som ringte på døra og sa «hei det er eirik» når de åpna døra. Etterfulgt av «å, jeg glemte at jeg ikke ringte…»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s