Årsberetning for 2008

Jeg vil innlede denne årsberetningen for 2008 med JibJab sin «Year in review»:

Så over til noe langt viktigere, nemlig min personlige årsberetning.

Økonomi

2008 har vært mitt første år som fulltidsansatt gjennom et helt år, og har derfor naturlig nok vært preget av mye jobbing og lite ferie. Det har gitt noe utslag på inntekten sammenlignet med ifjor hvor jeg jobbet deltid som student 3/4 av året, men de økte utgiftene i Oslo by (spesielt som singel siste halvåret) og nedbetaling av studielån har spist opp dette og vel så det. Jeg har ikke noen graf over utgiftene, men at det er godt over 100% økning er det ihvertfall ingen tvil om (mens inntekten har økt med ca. 79,5%).Røyk

Da jeg ble syk etter nyttårsaften i fjor og ikke hadde lyst på røyk, fant jeg like ut at det var like greit å slutte. Jeg har aldri vært noen storrøyker, og har i perioder røykt 2-3 sigaretter om dagen, dog betraktelig mer til fest. Det gikk ganske greit å slutte helt fram til i høst hvor jeg presterte å sprekke ved et par festlige anledninger, hvorpå jeg gav f* ved de neste par anledningene. Jeg anslår at jeg likevel neppe har røyket mer enn 30 sigaretter i år, noe som må sies å være en betraktelig forbedring fra i fjor (ca. 20 pr uke).Vekt

Så til mitt andre sprøe påfunn i år; slanking. Etter en kortvarig karriere som fotballspiller i relativt god form (og deretter hobby-kickboxer) var veien opp i vekt ganske kort etter å akutt ha sluttet å trene og startet et hardt pasta-med-fløtesaus regime. På denne tiden i fjor lå jeg faretruende nær et tresifret antall kilo og bestemte meg for å følge litt med på vekta. Jeg tok det ikke så veldig seriøst før våren kom, da jeg begynte å spise betraktelig mindre pasta, ris, poteter og brød (noe lignende trendy dietter ved navn som «Atkins», «Lindberg» o.l.). Om det er dietten eller treningen som har det meste av skylden vet jeg ikke, men jeg har ihvertfall gått ned til et mer akseptabelt nivå nå. Jeg har fremdeles noen kilo å gå på, men jeg er ved fatt mot!Jogging

Mitt tredje sprøe påfunn i år var å begynne å trene, rettere sagt jogge og det har jeg allerede blogget litt om her og her. Siden jeg fikk meg Sportstracker i slutten av august har jeg tilbakelagt over 250 km, selv om november og desember har vært så kalde og mørke at det har stort sett bare blitt jogging i helgene.Oppsummering

Det var kort om året som gikk. Kort sagt kan man vel si at det ikke har vært helt galt, men man kan jo bare håpe at 2009 vil bli et enda bedre år enn 2008!

Ha et riktig godt nytt år.

Reklame

3 kommentarer om “Årsberetning for 2008

  1. Styret må vel være fornøyde med utfallet av 2008 (kanskje bortsett fra lite økonomisk overskudd! men hvem gidder bry seg om det når man er singel?;)) – så det bør vel vanke en bonus på deg! =)

  2. du er da jammen flink! Jeg skal selv dokumentere min fremgang i 2009 med slike fancy søylediagrammer, og dog dine viste en rimelig bra fremgang, satser jeg på at mine blir enda bedre 🙂 godt nyttår!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s