Telenor Mobil og bindingstid

Under min heisatur til Breakpoint i Tyskland, presterte jeg nok engang å miste telefonen min, en Nokia 3650, bare to måneder etter jeg mistet min SE K750i. Jeg sperret selvfølgelig SIM-kortet (nesten) omgående, og begynte å se meg om etter nye mobiltelefoner (siden jeg nå ikke hadde flere reservetelefoner igjen å miste;)). Først ville jeg sjekke statusen på abonnementet mitt på «Mine Sider» hos Telenor, men pga. SIM-kort-sperren var jeg også sperret ute derfra, fair enough… Better safe than sorry.
Jeg skrev en e-post til Telenor for å forhøre meg om statusen, og om de evt. kunne hooke meg opp med en ny mobil.
Svar kom relativt fort, med oppklarende opplysninger og et tilbud så dårlig at det nesten er for dårlig til å være sant… 😉

Bindingstiden på mitt abonnement gikk ikke ut før den 21.07, men jeg fikk opplyst at jeg kunne kjøpe ny telefon med bindingstid (utstyrsendring) f.o.m. en måned før denne datoen. Dersom jeg ville løses fra bindingen nå, ville det koste meg 600,-. Tilgjengjeld skulle jeg da få et «kundebevis» pålydende 300 kr som jeg kunne bruke i butikken når jeg handlet ny mobiltelefon med Telenor-abonnement. M.a.o. gikk tilbudet ut på at jeg skulle betale Telenor 300,- for å tegne meg for et nytt Telenor-abonnement i ett år (minus halvannen måned om man skal være flisespikker)!

Reklame

En kommentar om “Telenor Mobil og bindingstid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s