Syngestreik

Det er fremdeles streik i vår alles kjære NRK. Riktignok har de flest gitt seg for noen dager siden, og tatt til takke med et flatt tillegg på 14.000 (mot 16.000 som var kravet), men fremdeles står Kringkastingens Landsforbund (KL) på barrikadene, og bra er det for det er klart våre kjære journalister, korrespondenter, teknikere og kaffekokere i statskanalen fortjener å tjene bedre enn sine kolleger i TV2!

Spleiselag på rikskringkasting og reklamefrie, brede sendinger på mange frekvenser er kanskje ikke det som er «hottest» for tiden sier du, og det er mulig du har rett. Det er uansett fordømt fint.

Det som ihvertfall ER hott for tiden, er musikk. Jeg har jo tidligere her både introdusert dere for Lordi, «Boten Anna» og ikke minst Aylars supersmørje «Boys Boys Boys», så hva er vel mer naturlig enn at vi følger opp med streikesangen fra NRK! Ja, for til og med journalistene i NRK har hevet seg på «kampmusikk»-bølgen. Denne sangen er farlig hot, og jeg ser slettes ikke bort fra at denne vil være å se langt oppå hitlistene denne sommeren.
Kanskje den mest trendy sangen vi har hatt her i Norge siden «Venn» ?

PS: Takk til Joakim (Joakims Blogg) for MP3!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s