Ludus

Ludus
Prosjekt «Ludus» er herved avsluttet, ihvertfall i forbindelse med hovedprosjekt. Det ble som vanlig intens jobbing helt opp mot deadline på rapportinnlevering, og presentasjon, men jeg syns vi endte opp med et godt resultat til slutt! Og så var det jo en utrolig lettelse å endelig bli ferdig med presentasjonen og feire med en pils på slottet…!

«Ludus» er et fotballspill til mobiltelefoner, som jeg og Ole har laget i samarbeid med mobiltjenestetilbyderen MindUp AS.

En prosjektbeskrivelse finner du på HiAs sider. Hvis spillet noen gang blir lansert så kommer det selvfølgelig en ny oppdatering her! I mellomtiden kan du jo nyte dette veldig hotte skjermskuddet som jeg tok av spillet for en måneds tid siden! 😉

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s