Web 2.0-validator

Web 2.0 er i utrolig i vinden for tiden. Alt skal være Web 2.0, og nå har jammen O’Reilly vært så freidige at de prøver likegodt å varemerkebeskytte hele begrepet, det er jo utrolig hva som går an å prøve på der borte… Men, hva er egentlig Web 2.0? Er det Google Maps, er det Ajax? Flickr?

Heldigvis har det kommet en Web 2.0-validator som kan hjelpe oss å avgjøre om siden kan regnes for å være Web 2.0. Denne validatoren tar i bruk avanserte algoritmer for å analysere nivået av Web 2.0-trendyness ut ifra over 50 regler, og spytter til slutt ut en poengsum for siden. Denne siden stod forøvrig bare til 8 poeng, så det er nok på tide jeg integrerer litt Google Maps og Flickr photos! 😉

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s