Hope is emo – emo er hot

Jeg har fått med meg at mange av dere der ute har enda ikke fått med dere den nye trenden; «EMO». Emo har vært hot over dammen i lengre tid (men nå er jo amerikanere rare), og mange husker sikkert «gotherne», de eksisterer kanskje fortstatt, for alt jeg vet. Det var ihvertfall veldig hot å være «svart, dyster og spesiell» da jeg var ungdom, men som det heter på utenskjærsk; «emo is the new goth!»

Emo soap

Uansett, trenden er på (hjelp!) full fart fram her på berget også, og som den snille mannen jeg er har jeg bestemt meg å legge opp en liten videosnutt fra YouTube her som enkelt illustrerer konseptet «Emo», og som forhåpentligvis vil gjøre at emo vil blomstre og få en fantastisk betydning også her i landet. 😉

For en mer utdypende introduksjon se «What the heck *is* emo anyway?»!

Reklame

En kommentar om “Hope is emo – emo er hot

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s