Kortfilmfestivalen i Grimstad

I dag begynner den 29. kortfilmfestivalen i Grimstad. Den ene uken tidlig på sommeren hvert år er et friskt pust etter at sørlendingene har hatt en lang vinterdvale og såvidt har begynt å tine opp igjen. Plutselig blir den lille sørlandsbyen invadert av hotte & trendy (ofte også urbane) filmskapere fra hele landet (og også noen utenfra landet), og det blir liv og røre i nesten en hel uke.

Me, You and a plasticbag

Om du skal hit, eller ikke, vil jeg uansett anbefale deg å få med deg en virkelig godbit av en kortfilm som dessverre ikke kom med på festivalprogrammet, men er med i P3s kortfilmkonkurranse. Den heter «Me, You and a plasticbag» og kan sees på NRKs Kortfilm-side.

Så forsvinner filmfolket, og det er tilsynelatende bare turister som blir igjen. Resten av sommeren syder og oser det av liv i byen, med blærete bærumssosser, deres pripne 14-iss døtre og grinete «JEG VIL HA IIIIS!»-drittunger…

Men på tross av det er sørlandssommeren i Grimstad fordømt fin.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s