AdultGlam.com

Linni

Jeg har jo tidligere såvidt skrevet om Aylars nye sang og henholdsvis videoen til denne, så nå er det på tide å følge opp med venninneflokken hennes siste aktiviteter!

Eks-«Team Aylar» og såkalt glamourmodell Linni har laget en egen «feriefilm» sammen med en eller annen Kristian som visstnok har vært med i BigBrother (realityserie som var hot langt tilbake i forrige århundre). Dessverre var Linni like lite flink til å passe på tinga sine som venninna si, og videoen havnet ut på det store Internettet (selvfølgelig).

Heldigvis var paret (relativt) snartenkte og bestemte seg raskt for å prøve å håve inn litt grunker på å selge en DVD-utgave av denne, til de som enda ikke hadde rukket å laste den ned. Resultatet er AdultGlam.com, hvor du kan få kjøpt både denne «godbiten» og annet «snacks» som «Rocco og Russen 2004» og «Roskilde Uncensored», en herlig og realistisk amatørfilm om det glade festivalliv på Roskildefestivalen. 😉

Reklame

2 kommentarer om “AdultGlam.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s