Bodymassindexen 'a?

Ettersom en overveldende andel av mange av dere faste lesere der ute er av «det andre kjønnet», og mange ble opprørt over at jeg bare hadde motetips for menn i et tidligere innlegg her, har jeg nå tatt konsekvensen av dette.

Jeg har laget en såkalt «BMI (Body Mass Index) kalkulator» til bruk på mobiltelefon. Dette verktøyet er spesielt utviklet for for dere jenter (men det kan selvfølgelig nyttes med like stor suksess for gutter) som har konstant behov for å stadig regne på «bodymassindexen.»

Programmet er skrevet i J2ME (MIDP 2.0) og skulle dermed fungere på de aller fleste telefoner laget de siste årene. Det er tilgjengelig både på norsk og engelsk, og du kan hente det direkte ned til din mobiltelefon fra wap.xbit.info i mobilens nettleser, eventuelt via en vevleser som støtter WAP (som f.eks. Opera).

Og som den snille velgjører jeg er, er dette selvfølgelig 100% gratis, uten snuskete lisensbetingelser eller lignende!

Nyt!

Reklame

4 kommentarer om “Bodymassindexen 'a?

  1. Trenger fortsatt hjelp til wapen! ehm.. jenter som har et stort behov for faktisk å kunne regne ut sin egen bmi når som helst og hvor som helst på mobilen sin, er kanskje ikke de jentene som er mest opptatt av hvordan wap fungerer? Jeg kan godt legge meg flat og si at jeg er en av de 🙂 Overfladiske lille jenta….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s