Juletema

Etterhvert som det nærmer seg jul så kan man ikke unngå å se hvor infisert internettet blir av juletemaer. Jeg tenker på at alle logoer og bakgrunner blir fyllt med snø, rudolfer og alskens juleting. Jeg kan jo selvfølgelig ikke være noe dårligere, spesielt ikke etter hundrevis av opptil flere henvendelser med ønske om juletema.

Så som seg hør og bør har jeg selvfølgelig oppdatert bloggen min. Du har kanskje lagt merke til det allerede?

Det er nemlig den ellers flotte bakgrunnen min fra Squidfingers jeg har byttet ut for sesongen, med denne herlige egenkomponerte rød bakgrunnen, med fjonge, hvite stjerner på. Jeg håper virkelig den den faller i smak.

Julekoz fra Birger

Reklame

2 kommentarer om “Juletema

  1. Dette ser jo veldig bra ut! men hva med en vinkende nisse med masse blinkende flotte farger? hadde gjort seg 🙂 litt sånn nottos-ish funker på julestemningen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s