Oi, den fløy i vei

Wow, nøyaktig en måned siden sist post, oi som «tiden fløy i vei.» Nå er vi endelig kommet til første vårmåned, selv om det er lite som tyder på det akkurat nå. Men nok om det, når jeg først er tilbake så skal jeg selvfølgelig ikke belemre dere kjære lesere med stoff om været, men heller fortelle dere om hva jeg har vært opptatt med den siste måneden!

Siden sist har jeg vært opptatt med blant annet dette:

Bøker

Jeg har hatt matte-eksamen med deilige rekker, følger, differensialligninger og gud-vet-hva. Innlevering av to obligatoriske oppgaver i multimediafaget multimeiafaget «3D-modellering» som jeg var gal nok til å melde meg opp i igjen i år. En god porsjon Javaprogrammering, og sist men ikke minst har jeg (nesten) fullført «Big Bang – the origin of the universe» av Simon Singh.

…og dette:

Snø

Jeg har helt glemt å blogge om hvilket snøhelvete vi har hatt her på sørlandet, men det har heldigvis det meste av den øvrige bloggosfære dokumentert ettertrykkelig. I denne omgang nøyer meg med et flott bilde av verandadøra mi tatt fra stua. Jeg har ikke håp om å komme ut der før 17. mai. (Sa jeg at jeg ikke skulle skrive om været? Hah, right!)

…og dette:

Plaster

I hardt pressede situasjoner når man har 1000 ting som helst skulle vært ferdig i går, går det fort utover helsen. Dette bildet taler for seg selv.

Reklame

6 kommentarer om “Oi, den fløy i vei

  1. Oh du dæven der var du sexy gitt :O Litt sliten? Hva med å la oss kjære blogg-lesere laste opp bilder i kommentarene våre forresten? Jeg har et snøbilde fra mitt soveromsvindu som tar knekken på alle sørlendingers forhåpninger om at de «sliter» med store snømengder! Bortskjemte er dere.. tenkt på at du har et ypperlig vorspiel-kjøleskap rett utenfor vinduet ditt liksom? Eller er erfaringen med snø litt for liten til å komme på akkurat det?

  2. Hahaha, var et festlig øyeblikk og ta bilde etter og ha plastret deg i ansiktet, d skal være helt sikkert Birger Burger;-) ellers vil jeg påpeke hvor aktiv og flink du har vært med tanke på innendørs-ting denne mnd..:-) været har vært ekstremt, men jeg støtter Anja i at sørlendinger ikke bør klage, iforhold til mange andre! God vår! 🙂

  3. Phu endelig litt liv fra deg Stian skal sei du har jobbet den siste månden DU ER FLINK, angående været har vi sørlendinger lov til å klage litt, innesnødd i 3 dager før brøytemannskap klarer å avse litt tid til å brøyte vei. Å X antall timer med snømåking. La oss få den gleden av litt klaging her:) Alle sier at snø er så gøy for barna di klarer fint å gå på ski i 10cm trenger ikke halvannen meter vel… Nok om det Prøvde her å legge med et bilde av min Bengal i snøen
    Ha en fortsatt strålende vinter og en vakker vår… Klem fra Maya

  4. Bildet ble det vist ikke noe av nei[url=http://bildr.no/view/43284][img]http://bildr.no/thumb/43284.jpeg[/img][/url]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s