2 kommentarer om “Religion er en nevrologisk forstyrrelse

  1. hva med å ordne slik at alle url’er du henviser til i bloggen automatisk åpnes i et nytt vindu eller en ny tab? Så slipper vi å miste bloggsida di! :O dette er forresten et aller siste forsøk på å kommentere innlegget ditt med den nye spamkontrollen… jeg vil tilføye at i skrivende stund er det ingen hot og trendy kvinner å velge i i det hele tatt, så dette er jo bare mega.. for håpe jeg slipper å velge denne gangen da :O Neida… ser ut til at denne kommentaren aldri vil bli offentliggjort…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s