Det er en million grader i sola!!1one

Når våren og sommeren kommer krypende kappes nordmenn om nevne hvor mange grader det var på sted X ved tidspunkt Y. Og ved minst et av disse tilfellende vil garantert utsagn ala «Det var 30 grader i sola» dukke opp. Vel, newsflash til dere som fremdeles ikke har fattet dette:

MAN MÅLER TEMPERATUR I SKYGGE!

At voksne, tilsynelatende oppegående mennesker stadig refererer til temperaturer målt i «solveggen» er mildt sagt sjokkerende. Måler du lenge nok så kan du nærmest få den temperaturen du ønsker. Dette er bare tullball. Slutt med det! Mål temperatur i skyggen om du absolutt føler for å slenge rundt deg med temperaturmålinger i hverdagen.

Takk, det var alt.

Reklame

4 kommentarer om “Det er en million grader i sola!!1one

  1. Selv har jeg litt problemer med å finne en plass på husveggen min som er i skygge hele dagen :O Uansett hvor jeg henger opp temperaturmålerene mine (Og de har jeg mange av for det får man visst som gave når man kjøper/ selger bolig her i byen), så er det tider på dagen da måleren blir utsatt for direkte sollys.. Mine temperaturmålinger er derfor ca sånn: «D e 25 grada ute! Men for en time sia va d 34 assa!» Noen tips?

  2. @Anja: Hva med å henge sensor/gradestokk på nordveggen? Det høres kanskje banalt enkelt ut, men jeg tror kanskje det kan bidra til å løse dette ubehagelige og svært prekære problemet.

  3. Jeg har dessverre ingen nordvegg :O Den er naboen sin! Vertikaldelt bolig 😛 Men jeg har de tre andre da..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s