Multimedia for massen

Pressemelding:

Birger

Enkelte har kanskje allerede fått med seg at jeg har lagt ut digitale daguerreotypier på dette domenet, men bildegalleriet mitt har aldri blitt «pr0per» introdusert. Herved får det dermed den oppmerksomheten den fortjener i form av en egen post. Her kan du boltre deg i lekre bilder av meg, mine nærmeste og fjerneste, og en hel masse generellt herlig rot! Adressen er like enkel som genial: http://stian.lindhom.no/bilder/. Du vil også kunne klikke på lenken «bilder» på toppen av denne siden for direkte tilgang! Føl deg også fri til å registrere en konto der også, og legge inn kommentarer med viktig samfunnskritisk informasjon, eller noe helt annet. 🙂

Reklame

5 kommentarer om “Multimedia for massen

  1. SKUFFA!!!!

    1. Prøvde å registrere meg, men det funka fint dårlig du!! Eller gikk vel greit å registrere seg, men går jo faen ikke an å logge inn :O

    2. Venter fremdeles spent på bilder fra den nye leiligheten deres som du har lovt, og ble glad når du hadde album som het leilighet! men det var jo den gamle 😦 Og den var ROTETE!

    3. Måtte jo scrolle nedover for å se hele bildet på skjermen jo.. Det gadd jeg ikke etter en stund, så jeg så bare masse halve bilder.. Er det ikke mulig å trykke på neste bilde uten at alt hopper opp igjen til utgangspunktet?

    4. Er mest meg som er gretten i utgangspunktet idag altså!

  2. Therese: Jeg presser da vel som bare det! Men ikke noe baby som kommer akkurat!! Blir ikke noe blidere av det altså! Urk..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s