Åpent brev til Meny Grimstad

Jeg har akkurat vært på handletur på Meny, og er mildere irritert over hvordan jeg har sett og ser denne butikken forfalle nærmest fra dag til dag. Fra Gammelt Av™, har det vært viden kjent i Grimstad at servicen til de som jobber i kasse på meny varierer mellom alt fra mindre bra til graverende elendig. Handler du på Meny må du rett som det er finne deg i å stå i en eller to lange køer mens en eller to kasser fremdeles er stengt. Finurligheter som at en ansatt plutselig skal ha pause under unnagjøring av en kø, eller roping mellom kassadamene om hva de skal i helgen er heller ikke uvanlig. Har du handlet på Kiwi, Rimi eller ICA i Grimstad vet du at det tar ikke lang tid før det er en ny kassadame på plass dersom det er flere enn to i en kø! Dette er allikevel flisespikkeri sammenlignet med forfallet Meny har opplevd i vår/sommer. Etter påske var butikken nærmest rensket for dagligvarer, det er forsåvidt forståelig fordi det har vært påske, men man skulle likevel tro at en matbutikk som har eksistert her en del år vet litt om hvor mye som omsettes av den enkelte vare ved en slik spesiell høytid. Datamaskiner og databaser ble funnet opp for 30 år siden, så det er ikke akkurat som om man behøver å huske det i hodet…

Det som verre er, er at innkjøpssjefen, varebestilleren, eller hva det nå han er, har vært like tullete i forbindelse med vanlige helger også. I dag skulle jeg ha noen småting, bl.a. First Price skinke, jeg peilet meg inn på den, men dessverre ble siste pakka grabbet rett foran meg. Greit nok, jeg tåler et nederlag. Neste på lista var mat til katta og såpe til dama, her var det imidlertid jeg som trakk det lengste strået og fikk med meg den siste friskisen, og den siste palmoliven! Muhaha! Så må jeg fikse noe mat til meg selv. Kjøttdeig er enkelt og greit tenker jeg og saumfarer hyllene etter most kjøtt i strimler. Jeg går til og med så langt at jeg spør i kjøttdisken hvor de kan opplyse meg om at det er helt tomt for kjøttdeig. Hvordan i helvete kan dere gå helt tom for kjøttdeig?! Det er jo basisvare som det burde være umulig å gå tom for! Coca-Cola skal jeg ihvertfall ha. Men det er ikke en eneste 1,5l cola igjen. Hvordan det er mulig for en større matbutikk-kjede å gå tom for en vare som dekker et slikt grunnleggende fysiologisk behov som Coca-Cola er rett og slett utenfor min fatteevne. Den er attpåtil holdbar i år og dag, så det er ikke akkurat en ferskvare det er snakk om her.

Brus

Ingen 1,5 l Coca-Cola…

Faktisk er det knapt noen halvannen liters brusflasker der i det hele tatt, og kjølehylla til øl ser ut til å være rammet av en orkan. Jeg vandrer slukøret mot frysedisken for å plukke med meg en trist grandis. Tror du de unner meg den!? No way! I frysedisken er det bare ca. 5 Dr. Oetker texas-pizzaer igjen. Flaks for Meny at jeg liker denne også, og at jeg ikke var en av de mange hundretusen innbitte Grandiosafanatikere… Lengre borti frysedisken får jeg øye på en stor kasse med kyllingklubber e.l., åpen med plasten bretta ut. Litt senere kommer det en ansatt og dytter plastposen ned og lukker igjen boksen. Hva?! VAREN ER ÅPNA FOR F! Hvem vet hva som kan ha vært oppi der.

Fryseboks

Få dritten ut av frysedisken deres.

Så sier du kanskje, hvorfor handler du der hvis det er så dritt?
Den eneste grunnen jeg kan tenke meg er at det er den nærmeste matbutikken. Neste gang skal jeg kanskje ta meg bryet med å gå de ekstra 200 meterene til en saklig butikk som Kiwi eller ICA.

Med vennlig hilsen,
Stian B. Lindhom

Reklame

3 kommentarer om “Åpent brev til Meny Grimstad

  1. Takk! Selv har jeg lenge tenkt på og lage et håndskrevet brev til Meny om akkurat hva jeg opplever når jeg handler der, de burde skamme seg- hele gjengen!

  2. Amatører :O Æsj… Heldigvis er Grimstad lite nok til at det faktisk er gåavstand til flere butikker dersom man ikke har bil! Ikke gidd å handle der da.. Start en boikott!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s