Clogging the tubes

Zomg! Hvordan kunne jeg glemme forrige ukes YouTube-søndag! Jo, jeg har hatt mye å gjøre, men det er en annen sak og en annen post, men her kommer ihvertfall en litt forsinket YouTube-video. Siden jeg fikk en så fantastisk feedback på NRKs nyhetsoppleser, følger jeg opp med noe værmelderen på NRK som får litt trøbbel med kartet…

Enjoy! 🙂

Reklame

3 kommentarer om “Clogging the tubes

  1. Å stakkar da! Så ikke hennes feil!! Jeg er så heldig at jeg husker når de stod og klistret skyer og soler rundt omkring på kartet.. Da var det kos med vær! Jeg stemmer for at vi går tilbake til den gode gamler metoden! Ned med teknologien!

  2. Jeg hadde forresten tenkt å kommentere at du ikke hadde søndagsklipp, for det hadde jeg gleda meg til, men så var jeg så snill at jeg ikke gjorde det lell. Det får gå for denne gang, men ikke tro publikum er like nådig i fremtiden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s