Novi God – Godt nyttår

I uken instans av «søndagsvideo-fra-YouTube-spalten» er det endelig klart for en skikkelig kvalitetsmusikkvideo. Og det er ikke hvilken om helst video. Dette er noe noe av det ypperste Russland har å by på av boybands. Backstreet Boys og Westlife gå og vogg.

Her får dere den legendariske russiske gruppen Steklowata (som på norsk betyr «Glava», sånn ca) og deres monsterhit «Novi God» (Godt nyttår)!

Reklame

5 kommentarer om “Novi God – Godt nyttår

  1. Hva er det med russiske gutter og utstående øer egentlig??

    Jaja.. Selv om denne videoen byr på fengende rytmer og usedvanlig gode spesialeffekter, for ikke å nevne fire udiskutable sexsymboler, så er jo faktisk også sangen bare utrolig god! 😛

    Og ikke prøv å nekt for at du (etter et par øl innabords) havner på bordet og brøler NOVI NOVI NOVI NOVI GOD! Og da trenger det ikke være nyttår engang!

    Takk for den her videoen.. Nå vet jeg hva jeg skal nynne på på helsestasjonen senere.. Kommer til å ta fra meg ungen vettu..

  2. For en utsråling, for å ikke snakke om den fabelaktige rytmen på disse flotte guttene. Blir jo satt helt ut… Direkte vakkert var det. Håper på konsert i nærmeste fremtid:))))

  3. Trøtte småbarnsforeldre venter spent på dagens søndagsklipp.. Men de har fremdeles femti sider igjen med markedsføringsanalyse før de kan finne senga da.. Så litt tid er det enda!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s