Ny tur på Meny

På tross av min lange rant her tidligere angående meny å klarer jeg ikke å holde meg unna butikken, fordi den som sagt ligger veldig praktisk til i forhold til hvor jeg bor (eller bodde, men det er en annen historie).

Her om dagen (nærmere bestemt tirsdag 28. august) skulle jeg lage noe pitagreier (dvs kjøtt-ting og salat i (fortrinnsvis) et brød). Det var en kjapp tur på meny, men som tidligere var det jo utpilt så lykken var stor da jeg var så heldig å få med meg den siste posen med pitabrød. Lykken ble imidlertid kortvarig da jeg oppdaget hvorfor ingen andre hadde tatt den…

Grønn pita

Datostempling

Dette var synet som møtte meg da jeg kom hjem og åpnet pitabrødposen. Jeg har ikke noe problem med å spise ting som er et par dager over «Best før»-dato, men når ting blir nesten 3 uker over «Siste forbruksdag»-dato, skifter farge eller blir levende syns jeg det kan være litt problematisk…

Hvordan i all verden det er mulig at varer får ligge så lenge i hyllene syns jeg mildt sagt er underlig…

Reklame

4 kommentarer om “Ny tur på Meny

  1. Litt store bilder kanskje? Ser ikke en dritt jeg! Heldigvis byr oslo på bedre handlemuligheter 🙂 Savner ultra og andre matbutikker som har ting jeg ikke visste fantes engang.. :O

  2. OG dumme Therese, takk Anja, for tipset om og trykke på bildene.. Har tross alt sett dette irl, men likevel 🙂 Æsj og æsj & grøss og gru!!

  3. Rimelig lenge siden 3. september kjære? Og mange søndager siden!!! Hvis du ikke klarer å følge opp youtube posten din, så foreslår jeg heller at du kommer deg inn på facebook og deltar litt aktivt med funwall! Da kan du både gi og motta herlige klipp og skrive akkurat det du vil om dem vettu 🙂 Men facebook og funwall er vel kanksje litt for hippe ord for deg det? Skjønner fremdeles ikke at du ikke har dratt frem dette som hot og trendy gitt.. Nå har det jo liksom roa seg litt også! såh!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s