Syk

Godt nyttår!
Og for et «godt» nytt år…

Siden 1. nyttårsdag har jeg ligget i senga eller på sofaen og snytt ut (opp?) metervis av dasspapir og konsumert det meste jeg har kommet over av hostemiksturer, paracet, slimoppløsende, halspastiller, nesespray osv. Jeg har til og med godt så langt som å ty til klassiske kjerringråd som varm melk med honning, selvsagt uten annet enn et innbilt bra resultat… Nå er det 4. dagen på rad jeg ligger her og ser på konspirasjonsdokumentarer, men jeg begynner heldigvis å se lyset i tunnelen. Klarer ihvertfall fint å syte litt i en bloggpost! :p

Jeg lot meg også overtale til å oppsøke lege idag, noe som selvfølgelig var like bortkastet som jeg hadde regnet med. Legen kunne bare fortelle at det eneste jeg kunne gjøre var å ta det med ro, drikke væske og ta smertestillende. Omtrent det samme som jeg har gjort de siste 3 dagene altså. Jeg er allikevel åpen for å prøve alle alternative metoder og kjerringråd som kan gjøre meg frisk, eller evt. innbille meg at jeg er det (ikke spise rå hvitløk, det har jeg også prøvd, yuck!).

Inntil videre så ønsker jeg meg selv god bedring og et godt snytt år.

Reklame

2 kommentarer om “Syk

  1. HAHAHAHHAHAHAHAHA! forgive me… Men du av alle personer kommer aldri til å få medlidenhet fra meg i nyttårsdagene! 😛

  2. Jeg kan ihvertfall skrive under på at du har vært yyk, og så SÅ YK du har vært til tider! Men du har fått omsorg også, det leste jeg ingenting om! Jeg er glad du er frisk igjen..nesten..
    Godt jæævla nyttår 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s