Google maps pedometer

Google maps er fine saker. Spesielt greit å bruke for å finne veiruter bl.a. Men hva om man vil plotte gå/jogge/sykleruter og finne lengden på denne? Etter litt googling fant jeg til slutt frem til den flotte tjenesten som heter GMap Pedometer, som enkelt lar deg plotte inn ruter manuelt over hele verden og få beregnet distansen på denne. Dessverre ser det ikke ut til at det går an å embedde dette kartet, men her er en link til ruta jeg jogget idag! 🙂

OPPDATERING: Kom over en litt mer avansert utgave av GMap Pedometer, «Sanoodi«. Ser lovende ut!
OPPDATERING 2: Og enda en… www.mapmyrun.com 🙂

Reklame

2 kommentarer om “Google maps pedometer

  1. ehhhhhh? jogget?? du?? Her trengs en post med personlige oppdateringer tenker jeg!! Med mindre du jogget til butikken fordi du plutselig var tom for egg og bacon til frokost? Kan jo skje! Gud forby! Personlig har jeg investert i en fin elipsemaskin på barnerommet som jeg springer på to halvtimer hver eneste dag.. Blir lett et par mil for dagen, men jeg trenger altså ikke kart for å finne veien!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s