Amazon.com

Nå er det en liten evighet siden jeg har handlet noe fra Amazon.com og da har det jo selvfølgelig hopet seg opp på ønskelisten min der. Idag fant jeg ut at det var på tide å ta unna litt og da endte jeg opp med å bestille dette:

Mindcandy 1 har jeg rotet bort og den og #2 er jo obligatorisk inventar for tidligere aktive demoscenere. Anbefales forøvrig også til alle som er interessert i en enkel og kort introduksjon til demoscene-fenomenet! 😉 Ellers gleder jeg meg også til å få lest litt mer av Nietzsche, litt ymse romaner og «Beautiful Code» som jeg har hørt mye bra om. Forhåpentligvis kommer jeg også i gang med lesingen til SCJP-eksamen i høst! 🙂

Reklame

5 kommentarer om “Amazon.com

  1. 1. dette var en rar blogg ja! litt eng med therese her kanskje?

    2. ehhhhhhm… mindcandy dvd’en? altså… ehm ja.. vet kanskje litt hvor den er jeg… *kremt*

  2. prøver forresten å abonnere på bloggen på igoogle nå 🙂 så får vi se om jeg skjønner slikt… ante ikke at jeg hadde igoogle og at det var en gadget der med bloggen din og slik.. jaja..

    og hvor er bilde-sidene? skal du ikke ha bilder lenger? ikke det at du oppdaterte der noe særlig uansett men 😉

  3. Fælt så mye negativ kritkk da. Det er bare uvant med «det nye», dere venner dere nok til det.

    @Anja: Bra du får bloggen inn på iGoogle :p. Ellers kan jeg også anbefale Google reader. Bilde-sidene jeg hadde var litt slitsomme å oppdatere så nå bruker jeg flickr istedet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s