Nye Birgers Blogg

En stund for en tid tilbake var det veldig i vinden å bytte navn på gamle ting og gi de et nytt navn på formen «Nye «, eksempelvis «Nye Kripos». Dessverre led denne trenden en brutal og plutselig død. Derfor slår jeg nå et slag for denne fantastiske navngivingstrenden (og jeg regner dermed også med at StatoilHydro velger å følge i mine fotspor)! Mao har jeg har jeg endelig fått somlet meg til å oppgradere den aldrende WordPress-installasjonen til den nyeste og fresheste versonen. I samme slengen tenkte jeg det også var på tide å bytte ut temaet.

Så, velkommen til Nye Birgers Blogg! 😉

Reklame

2 kommentarer om “Nye Birgers Blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s