USB-votter

I forbindelse med at vi byttet lokaler på jobb og flyttet inn i Aspiros lokaler på Egeertorget fikk vi også installert nytt AC-anlegg. Med unntak av et par bagateller (som at det ramler store isklumper fra det) har det fungert ypperlig og holdt varmen unna i sommer. Problemet er imidlertid at det tilsynelatende fortsatt virker litt for bra (etter min mening) og jeg (og bare jeg..) har sytet litt over kalde hender på jobb i det siste.
Heldigvis har vi et utmerket verneombud som tok ansvar i den vanskelige situasjonen og overrakte meg disse på torsdag:

USB Mittens

De var litt trange og kanskje ikke den mest maskuline designet/fargevalget men varme ble de gitt (tar ca. 5 minutter)! Så da håper jeg at jeg skal slippe å fryse på hendene noe mer utover høsten og vinteren! 😉

Me @ the office
Reklame

5 kommentarer om “USB-votter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s