Glitnir Oslo halvmaraton

Idag hadde jeg min generalprøve på Oslo halvmaraton (ja, jeg har visst meldt meg på…). Den bestod av fem runder på tilsammen 16 km på Sognsvann. Det var som vanlig ganske hardt, men ikke avskrekkende. Det gikk relativt greit med kondisen, men jeg har desto større problemer med gnagsår og blemmer under føttene, noe jeg spesielt begynte å merke etter ca. 10 km idag.

Jeg har aldri løpt så langt og så lenge som idag, og enda skal det bli 5 km til neste søndag…på asfalt.
Tiden idag ble på 1:24 og dersom jeg klarer å holde noenlunde samme tempoet under halvmaraton kan det være mulig å komme under 2 timer! Akkurat nå er jeg dog mest opptatt av å fullføre, noe som kan bli hardt sånn som føttene er nå. Jeg får vel bare prøve å lappe sammen så godt jeg kan med compeed… 🙂

Reklame

8 kommentarer om “Glitnir Oslo halvmaraton

  1. har du mista all vett og forstand????? hvem i helsike springer 16 km frivillig????Blei du jaga? Hvorfor er du blitt så idrettsfreak liksom???? sånn… det var mange bakgrunnsspørsmål som du egentlig burde ha skrevet litt mer om i en personlig bolk på bloggen din sånn at vi vanlige dødelige forstår intensjonene dine med å springe feks halvmaraton..

  2. I alle dager er det som har skjedd med deg? 🙂 Makan til sprek du plutselig har blitt. Setter jo oss andre i elendig lys… *hjem og børste støv av joggeskoa*

  3. Har lenge hatt lyst til å delta i Oslo Maraton og hadde tenkt å melde meg på i fjor også, men det er bare det siste halvåret jeg har klart å jogge jevnlig og holde en slags progresjon. 🙂 Som kontorrotte er det jo viktig å komme seg ut å få beveget seg litt innimellom!

  4. Jeg ble så inspirert at jeg tok meg jammen en tur opp til Sognsvann jeg også! Holdt riktignok med en runde denne gangen da 🙂

  5. jo hvor kan en melde seg på og når er det igjen???glemte og spørre om det…
    Og hvordan gikk det for din del???

  6. @Tone: skal prøve å komme tilbake til noen konkrete tips litt senere. Men det viktigste tror jeg er å løpe masse, og gjerne ha noen å løpe sammen med på selve løpet! Hvordan det gikk kan du se her. Litt tidlig for påmelding nå, men info kommer sikkert på http://oslomaraton.no/ når det nærmer seg.

    Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s