Weekend survival kit

My weekend survival kit:

25.10.2008

Reklame

4 kommentarer om “Weekend survival kit

  1. Namnam! Foretrekker selv melkesjokolade uten mandler, grandiosa pizzasnurrer (fordi de er mer hot og trendy), alt annet enn grønn sørlandschips (fordi jeg er lei av det) og noen kalde bokser med ice 🙂 Ellers ser helgen vår rimelig lik ut!!!

  2. Går an å veksle mellom orange og gul sørlandschips om man skulle bli litt lei creme fraiche og charlottlauk 😉 Grandiosa pizzasnurrer hørtes übertrendy ut, men jeg antar at det bare er samme, gamle, trøtte grandiosaen i annen form?

  3. Pizzasnurrene var faktisk overraskende gode!!! Jeg spiser aldri grandis for det smaker møkk, men pizzasnurrene er altså fantastiske :)har bare prøvd de med pepperoni jeg da. De funker bedre som kjapp mat enn for eksempel hold-it pizzaer og andre småting som kan varmes i mikro. Mikro anbefales uansett ikke da… de smaker best etter noen minutter i stekeovn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s