Sweet 80s!

Jeg kom i skade for å se «Kvitt eller Dobbelt» på NRK her på søndag(?) og der var det jammen med en erkefan av melodi grand priks (ja, du vet, homo så det holder). Luringene i NRK hadde fått lurt med seg selveste Mr. Eurovision, Johnny Logan, som meddommer, uten å opplyse deltakeren om dette selvsagt. Noe som førte til en rimelig pinlig seanse for oss som hadde kommet i skade for å svitsje innom NRK (du vet «oh my gaaaawd lissom!» og tilhørende homovinking).

Uansett, ingenting av dette hindret meg i å slå opp Johnny Logans monster-hit og vinner av Eurovisjonen i 1987, «Hold me now». Og for en video! Dette må vel være selve epitoméen av 80-tallet?

Reklame

En kommentar om “Sweet 80s!

  1. uuuuuh…Hvit pologenser under jakka! det er jo dritkult! Og kordamar som likner på pingviner! Hvem syns vel ikke pingviner er søte?? Sangen er jo bare fantastisk unasett da.. Den blir aldri dårlig liksom!

    Men jeg tror forresten kvitt eller dobbelt går på lørdagskvelder? Du så kanskje på en reprise? Og hvordan gikk det med han homo fyren? Jeg så nemlig bare hans innledende runder og glemte å se forrige lørdag! Det er jo helt horribelt… *smekk på fingrene*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s