Mobile World Congress 09

Kom hjem fra Mobile World Congress, årets største happening i mobilverden, sent i går kveld. Vi var representert på stand med Innovasjon Norge og noen andre mindre norske mobilselskaper (bl.a. Mobiletech og mBricks). Vi hadde et par skjermer, et par bord med barstoler og ca. 1000 rosa gummiender på en stand på ca. 10 kvadrat.

Ganske spenstig til å være et lite firma med 25 ansatte, men ganske stusselig i forhold til Nokia, Microsoft, Samsung osv. med sine stands over flere etasjer med lounger, møterom og et snes storskjermer og telefoner. 😉

Nokia booth at MWC 2009 Barcelona

Nokia booth på MWC 2009

Det ble et par hektiske dager på kongressen, med mye ståing og lange dager, men tross alt fint og få en liten avveksling fra å sitte på et kontor hele dagen. Hadde også helgen i Barcelona med relativt fint vårvær. 12-13 grader er ikke allverdens, men stor forskjell fra – 12-13 som vi har vært torturert med her de siste par ukene. På lørdag dro jeg med et par kollegaer i Sitges rett utenfor Barcelona. En veldig koslig liten landsby en halvtimes togtur utenfor Barcelona. Paella til lunsj og tapas til kvelds.

18.02.2009

Homer Simpson på stranden i Sitges

På søndag prøvde jeg å bøte på slurvingen med joggingen i det siste, og ble med Oscar på en joggetur som ble litt i hardeste laget for en i vinterform, men god samvittighet og utsikten fra Montjuic var verdt det! 🙂

Barcelona from Montjuïc panorama - 4

Utsikt fra Montjuic

Reklame

5 kommentarer om “Mobile World Congress 09

  1. jepp jepp… jeg håper du så på denne turen som ren ferie 🙂 Kom tilbake med bisnissen din når du i det minste kan tilby meg en lounge ï tredje etasje. da skal jeg gidde å høre på 🙂

  2. @anja: Hmm, den ble visst det. Brukte du en annen epost-adresse?

    @mia: Jepp, tror vi har et par tusen ender igjen, skal se om jeg får med meg noen hjem en dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s