Statusrapport 2009

Akk, så var det siste året dette tiåret over. Jeg syns ikke det er lenge siden jeg tenkte, 2010; det er jaggu langt frem i tid! Nå er det altså straks her med all sin tyngde, og jeg for min del håper at det nye vil bringe mer godt enn det gamle. 2009 har på mange måter føltes som en transportetappe, hvor det meste som gikk bra i 2008 gikk i motsatt retning i år. Jeg gidder ikke engang å lage grafer som jeg gjorde i fjor, siden jeg vet resultatene vil bare konstatere det begredelige faktum uansett.

2008 var et år jeg trente regelmessig og løp halvmaraton. Etter mange tøffe tak på jobb i våres (og videre) og når jeg til slutt pådro meg en utrivelig hælskade, mistet jeg etterhvert all motivasjon til å fortsette å løpe, og målet om helmaraton svant fort bort. Uten å trene følte jeg heller ikke noe stort behov for å avstå fra å røyke, eller spise sunt, eller blogge (riktignok har twitter-kvitring også overtatt en stor andel av ting som ellers ville endt opp i denne bloggen), eller gjøre noe som helst for den saks skyld. Når jeg ser tilbake på 2009 er det imidlertid én positiv ting jeg vil ta med meg; at jeg endelig fikk kjøpt meg min egen leilighet. Selv om jeg brukte omtrent et år på å lete så gikk det veldig fort når jeg først bestemte meg. Det var ikke akkurat en jubelfølelse som skyldte inn over meg, heller en blandet følelse av tilfredshet av å endelig avslutte prosjektet og en intens «buyers remorse«-følelse. Bare tiden vil vise om jeg har hatt grunn til det.

En oppsummering av året som gikk er selvsagt ikke komplett uten en liste over mål for neste år (av naturlige årsaker er selvsagt listen randomisert og sensurert):

  • Starte temablogg med bi-ukentlig frekvens
  • Lansere et nytt vevprosjekt
  • Fikse lenkeråte på denne bloggen (og oppdatere programvare og utseende)
  • Jogge regelmessig; mimimum 3 ganger ukentlig fra 1. mars til 1. nov
  • 30 dager som veggis
  • Ta SCJP-eksamen
  • Løpe Oslo halvmaraton på under 1:45
  • Være singel

Takk for i år. Måtte det bli et varmere 2010!

Reklame

En kommentar om “Statusrapport 2009

  1. være singel 😛 HAH! Booooring… det blir omtrent som å «velge å tape i wii», eller bli valgt sist med vilje…. du kan ikke lage forsetter ut i fra hvordan du antar at 2010 skal bli dah!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s