Ny host

I slutten av mars så fant en eller annen tulling ut at det hadde vært morsomt å hekke på bloggen min. Det var naturlig nok ikke så meget vanskelig da jeg ikke har oppgradert WordPress på et par år. Akkurat hva formålet med denne «hacken» skulle være forstod jeg ikke helt, ettersom resultatet bare var at alle sidene returnerte en PHP-feil, men jeg håper ihvertfall det gledet en 14-åring i Kina. Ettersom jeg ikke lenger gidder å bruke tid administrere min egen Linux-burk, hullete PHP- og WordPress-installsjoner fant jeg ut at jeg like godt skulle flytte hele spetakkelet til WordPress.com. Det er i utgangspunktet en gratis tjeneste, med reklamefinansiering. Jeg registrerte et nytt domene (stianlindhom.com) til bloggen også og for dette tar de $15 i året for. Det er inkludert registraravgiften på ~$1o, så hvis jeg da kan slippe å tenke på oppgraderinger og annet uinteressant fjas så er det utvilsomt verdt det. I følge WordPress.com så skal reklamen ikke være plagsom og kun dukke opp av og til. Vi får se, hvis ikke så kan man heldigvis betale seg ut av dette også!

Reklame

2 kommentarer om “Ny host

    1. Auch, den er kjip.. Heldigvis var all data inntakt og uendret i databasen fortsatt, så jeg slapp å styre med noe backup. Det var bare alle PHP-filene som var endret..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s