Jogging

Bislett stadionJoggesesongen er endelig igang igjen; vel det har den strengt tatt vært en stund og jeg har faktisk rukket noen runder rundt Sognsvann allerede. Men etter en lang, kald og mørk vinter så er det mye å ta igjen..

Nylig leste jeg at Bislett stadion var åpnet for publikum og da tenkte jeg jo at jeg måtte sjekke ut. Det er jo egentlig ganske genialt at vanlige dødelige mosjonister også kan få lov å komme hit og løpe noen dager i uka! Det er sjeldent jeg pleier å ta tiden når jeg er ute og jogger, men siden jeg jeg hadde en bane så tenkte jeg jo at det var en god anledning for å gjøre det. Jeg vet jeg bruker en drøy halvtime på to runder rundt Sognsvann, men jeg hadde ikke tenkt å springe 6.5 KM i ring på Bislett.

I følge Runners Worlds kalkulator så bør jeg løpe 3200 (8 runder) på 15:06 dersom jeg bruker 32 minutter på 6.5 KM (2 x Sognsvann rundt). Da skal jeg sikkert klare under 14 minutter om jeg kjører på litt ekstra guffe tenkte jeg. Det viste seg imidlertid å bli en smule hardt og jeg endte opp kun 4 sekunder bedre enn hva Pete Riegels formel hadde forutsett, på 15:02. Smart fyr denne Pete Riegel. Nå skal det også sies at det var litt motvind på nordre(?) langside!

Uansett var det kos å løpe på Bislett, det er faktisk første gang jeg har vært inne der. Bra avveksling til asfalt som jeg vanligvis løperen fin avveksling til all asfalten jeg er vant til å løpe på og bra å få testet litt med tidtaking. Digg med skikkelig løpsunderlag til avveksling fra all asfalten jeg er vant til og artig å få tatt tiden på en litt kortere distanse. Blir nok noen flere turer til hit utover våren, og forhåpentligvis klarer jeg under 14:00 før sommeren! Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert!

Reklame

3 kommentarer om “Jogging

    1. Definitivt! Skal prøve å få stilt lag herfra også nå, men det kan bli vanskelig å finne 15 stk som vil løpe i vår lille bedrift.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s