Mobilblogg

Dette er en mobil bloggpost. Den er forfattet vha en wordpress-klient til Android paa en G1. Saa hvis denne ramblingen naar frem til blagosfaeren er det intet mindre enn et teknologisk under!

Jeg sitter nok en gang paa bussen fra Grimstad til Oslo. Gudene maa vite hvor mange ganger jeg har kjoert denne veien, jeg kunne nok kjoert endel ganger rundt jorden ihvertfall.. Det funker faktisk overraskende bra aa blogge fra denne tingesten, fysisk qwerty-tastatur er digg. Samtidig er ogsaa en mobiltelefon liten nok til at du slipper aa ha folk som kikker deg over skuldra. En liten ulempe er dog at denne utgaven har engelsk tastaur, saa jeg burde nok blogget paa engelsk.

I morgen er det tilbake paa jobb igjen og styremoete I borettslaget. Jeg ser omtrent like mye frem til begge deler som en gris ser frem til julaften. Jeg har blogget mer, men tror jeg faar ta utkastet opp igjen paa laptopen og rette opp ae/oe/aa foer jeg publiserer det. Naa skal jeg lese ferdig den nye bibelen paa jobb; «Crossing the chasm» av Geoffrey Moore.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s