Webdesign

Webdesign, eller som det enkelt og greit heter på norsk, veving, er i vinden for tiden. Alle vever for tiden. Nylig fikk jeg en melding fra ei 14 år gammel jente som lurte på om jeg trengte noe hjelp til en av sidene mine, hun hadde 4 års erfaring hevdet hun! Jeg skal spare dere og henne for en referanselink, da dette bare er ment som et eksempel for å illustrere hvor hot veving virkelig er for tiden.

Dessverre er det ikke alle som forstår hvor mye jobb det egentlig involverer å lage tilregnelige vevsider, men nå er det heldigvis en som har tatt seg bryet med å lage et kakediagram som ihvertfall viser en analyse av tidsforbruket i moderne veving.

Reklame

2 kommentarer om “Webdesign

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s