Bryllup

Meg

Bryllup er fryktelig kjedelig og noe jeg prøver så godt jeg kan å unngå (både som hovedperson og gjest), men når kusina mi Maya inviterte til grillfest med vielse denne helga, så skulle det vel være til å leve med. Stedet var Kilefjorden camping, et par timers kjøretur unna.

Meg og Maya

Da mor kom og hentet meg lørdag formiddag kom hun også med den «gledelige» overraskelsen at hun ikke hadde tenkt å kjøre meg hjem etterpå, men at jeg faktisk måtte belage meg på en overnatting her. Jeg er vel hjemme igjen så jeg må ha overlevd det, men å legge seg kl 4 om morgenen, og våkne opp kl 8 fullt påkledd, i en sovepose i et yttertelt, er ikke å anbefale…

Reklame

En kommentar om “Bryllup

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s