MS-Paint-spam?

Spammere finner på stadig artigere metoder og finurlige triks i sin endeløse jakt på nye kunder.
Men da jeg så denne e-posten ramle inn i e-post-boksen min idag, kjente jeg at jeg virkelig ble glad inni meg (og litt irritert som vanlig også selvfølgelig). Ikke på grunn av selve budskapet, nei, det er jo det sedvanlige pennystock-opplegget, men legg merke til utformingen.

MS Paint spam?

De flotte fargene, og vakre linjene, og ikke minst den gjennomførte bruken av spraycan’en, vitner om at dette kunstverket nok etter all sannsynlighet har sin opprinnelse i det utsøkte multimedieprogrammet fra Microsoft, MS Paint!

Reklame

5 kommentarer om “MS-Paint-spam?

  1. Jeg må dessverre opplse om at grunnet eksamen i morgen har jeg altfor mye å gjøre til å kunne kommentere Birgers blogg fortløpende akkurat idag. Jeg har for eksempel måttet kjøpe julegaver, se the omen, lage komplisert middag og ikke minst bruke noen timer i telefonen til å klage på at jeg ikke får lest på eksamen. Legg forøvrig merke til at jeg tidligere i dag har lagt inn en lengre kommentar på bukkake innlegget til Birger fra tildligere i år! Så Jannicke.. Kommentarene kommer, om ikke altfor fort i disse eksamenstider 🙂

  2. Når det er sagt så får jeg vel kommentere innlegget også :O Ehm.. Fin paint ja! Omtrent som om mamma skulle ha laget den selv.. sjekket ut mspaint.net tidligere idag,og må si jeg heller forsøker å finne tilfredstillelse for mine mspaint behov der, enn i Birgers Blogg. No hard feelings!

  3. Anja svarte vel utfyllende nok på «hva skjer?» så da tipper jeg alle spørsmål rundt det er besvart! Takk Anja, bra sagt/svart! 🙂

  4. Tør jeg våge å påstå at du har lag ut en nyttårshilsen på mspaint.net? Det var i så fall lenge siden! Eller har noen skruppeløst stjelt et gammelt kallenavn fra deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s