www. t f ?

I Gamle Dager™ var det ofte slik at man skrev www. foran domenenavnene når man skulle surfe ymse Internettsider. Dette var kanskje et forsøk på å adskille verdensveven (World Wide Web) fra alle andre tjenester som også benyttet seg av HTTP-protokollen, eller kanskje bare fordi World Wide Web hørtes kult ut? Det ble uansett en en trend (en helt ubrukelig en, som de fleste andre), som sitter igjen den dag idag…

Selv om de fleste har skjønt at man kan nå de fleste internettsider både med og uten www-prefikset, er det fortsatt noen som enda ikke har skjønt tegningen. Det er forsåvidt greit nok, jeg kan akseptere at den vanlige mann i gata ikke er klar over dette (majoriteten er som kjent dumme), men at dere som er ansvarlige for driften av Internettet ikke kan gjøre det mulig å nå verdensveven deres uten å måtte knøtte inn trippeltvetrippeltvetrippeltvedott foran domenenavnet er forkastelig.

Skyldes det bare uvitenhet, et dypt og inderlig ønske om å være sær eller store doser inkompetanse? Det vet jeg ikke, og det akter jeg heller ikke å spekulere videre i, men jeg vil ihvertfall oppfordre deg, som meg, å si nei til www!

PS: Denne bloggen ligger på et klasse C-domene (stian.lindhom.no), det vil si at den ikke KAN nåes med http://www.-prefikset! Jeg har nemlig tro på at mine lesere er smarte nok til å vite at de ikke trenger å skrive www. foran domenenavnet! 😉

Reklame

2 kommentarer om “www. t f ?

  1. Heldigvis har jeg den fine Birgers Blogg-widget’en på dashbordet, så slipper jeg å tenke på det i det hele tatt!

  2. mobo.no funker ikke å skrive!! Da kommer man til en side over ledige domener… Skriver man derimot http://www.mobo.no kommer man frem til mobo’s hjemmesider på internetten.. forklar det dah!!! Ikke gitt opp helt håpet for www enda shø 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s