Godt nytt( )år!

Godt nyttår eller godt nytt år, som BT skriver i sin blogg er det ikke godt å si hva som er mest korrekt.

Jeg mener det avhenger av tidspunkt, humør, dagsform og saturns posisjon i forhold til jupiter. Selv foretrekker jeg å si «Godt nyttår,» og bruker nesten utelukkende denne formen, da den er raskest å si, og gir et mer hipt inntrykk. «Godt…nytt…år..,» høres mer ut som en anekdote man bruker etter å ha våknet opp noen timer ut i det nye året og innser at bakrusen slettes ikke er blitt noe bedre dette året, snarere tvert imot.

Før festaftenen er i full gang, vil jeg derfor benytte anledningen til å ønske dere et godt nytt år (se, der passet det bra å skrive «nytt år»)! Måtte analyseselskapet Gartners spådommer om at 2007 blir året da bloggingen når sin topp slå til for fullt! 😉

Reklame

6 kommentarer om “Godt nytt( )år!

 1. Måtte bare innom å ønske deg det et fantastisk godt nytt år Stian
  Det er ikke så ofte vi treffes men vi sees vel i løpet av det neste året.Mange store gode klemmer fra meg til deg

 2. Glade hjul og godt nytt hår.
  Måtte dine kameler aldri mangle vann.
  Ett år er gått, og du ser ett år eldre ut enn siste års omveltning. Nyt det!

 3. Ja det ble faktisk et godt nyttår! (valgte rett gjeng å henge med i år 😛 ) Og jeg håper det blir et godt nytt år også! Kos deg med bakrusen!! Et problem jeg slettes ikke trenger å bekymre meg om på et år eller to 😀

 4. Godt nytt år til deg også Birger-Burger!
  Vil vel tro vi begge (+resten av folka på kirkeheia) har hatt det LITT bedre enn det vi hadde rundt 00 i natt, da jeg ihvertfall holdt på og blåse over diverse kanter der oppe;-) men alt i alt var det en spesiell våt opplevelse, som jeg ikke vil glemme! Veldig veldig moro! Måtte vel til med årets siste uvær, så håper vi på myye sol og rolig vær i året som kommer! Igjen, godt nyttår! (legg merke til at jeg brukte begge formene for og skrive godt nyttår i denne kommentaren) 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s