HiA får nye nettsider

Høgskolen i Agder har fått nye nettsider, og det var sannelig på høy tid! Norges kanskje lengstlevende frontpageredigerte høgskoleside er nå byttet ut med det norske innholdshåndteringssystemet EZ Publish. Dessverre har man ikke kommet så langt som til å få byttet ut HiA Grimstads sider, men dette er også på vei såvidt jeg har forstått det.

Det er jo også fascinerende å lese i artikkelen at det var vært over 60(!) personer involvert i dette prosjektet over tilsynelatende flere år og på tross av dette har de ikke fått sidene til å virke uten www. foran…

Hia.no
Reklame

2 kommentarer om “HiA får nye nettsider

  1. Hadde ikke du tidligere et innlegg om at det var helt avleggs å ha www foran når du skrev inn adressene??:D Hvorpå jeg kommenterte at blant annet høgskolen i molde sine sider ikke virker uten www foran? Og nå har enda en høgskole i norge slått seg på samme trenden? Kanskje www ikke er så avlegs og ubrukelig som du skulle ha det til allikevel? 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s