Scientologikirken: (En) kult for deg og meg?

Free Xenu

Scientologikirken får, tilsynelatende, stadig bedre fotfeste i verden, takket være blant annet drahjelp fra Hollywood-kjendiser som Tom Cruise. Den europeiske menneskerettighetsdomstolen dømte nylig til fordel for kirken og det kan få betydning for andre europeiske land, som bl.a. Tyskland og England hvor Scientologikirken pr. idag ikke er ansett for å være en religion.

BBC viste igår et program om kirken for å undersøke om den fremdeles lever opp til sitt dårlige rykte, og det kan man vel trygt konkludere med etter å ha sett denne…

Siden BBC sin straum ser ut som graut, og jeg er så uendelig snill så gir jeg deg en lenke til en torrent så du kan laste ned programmet i sebar kvalitet.

Mens du laster den ned så kan du jo kose deg med disse to klippene fra tuben:

John Sweeney fra BBC mister besinnelsen sin. Opptak gjort av Scientologikirken selv og lagt ut på YouTube før programmet kom på TV (Scenen vises også i programmet).

YouTube

BBC svarte med å legge ut dette klippet Scientologikirkens Tommy Davis blir konfrontert med at «noen kaller kirken din for en kult.» (Jeg fikk ikke lov av DittRør til å embedde denne, så klikk bildet!)

For den som av en eller annen grunn måtte bli skuffet over mangel på konklusjon i denne posten i forhold til tittelen, så vil jeg, dersom etterspørselen er stor nok, komme tilbake til en omtale av Scientologi med en objektiv vurdering av dens negative og positive sider ved en senere anledning.

Ha, en fin dag, og Hail Xenu!! 😉

Reklame

2 kommentarer om “Scientologikirken: (En) kult for deg og meg?

  1. Haha de som tror at han mannen der var sinna har tydeligvis ikke håndtert ei høygravid dame som prøver å finne 17mai klær!!!! Pinglekjefting… Knuste ingenting engang..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s